Swahili and European Dishes
 

Swahili and European Dishes  betekent: passie en liefde voor koken.

Afrika! Tanzania!
Kent u Tanzania? 

Het is een heel mooi en groot land, vijfentwintig maal zo groot als Nederland, maar er wonen slechts vijftig miljoen mensen. Er wordt vooral Swahili gesproken, maar iedereen spreekt ook Engels. Er zijn heel grote steden zoals Dar es Salaam en Dodoma, maar ook veel middelgrote en kleinere steden zoals Tabora, Arusha, elk met hun eigen bijzonderheden, cultuur en attracties.
Maar er is vooral veel indrukwekkende, ongerepte natuur. De wereldberoemde wildparken en reservaten zijn groot en indrukwekkend. En dan natuurlijk het prachtige eiland Zanzibar! En wat dacht u van de Kilimanjaro?

Ik nodig u uit voor een rondreis door dit onvergetelijke land, met zijn prachtige meren en talloze reservaten, zijn uitgebreide wildpopulatie, zeer geschikt voor prachtige, onvergetelijke safari-reizen.

Maar waar het natuurlijk vooral om gaat: het is ook het land van de verrukkelijke Swahili dishes, heerlijke Afrikaanse gerechten en hapjes.
Kent u de Afrikaanse keuken nog niet? Dat is jammer!
Dan wordt het hoog tijd om daar kennis mee te maken. 

Swahili and European Dishes catering biedt u die mogelijkheid, met gerechten die met veel gevoel en toewijding worden bereid, tegen een alleszins redelijke prijs, rekening houdend met uw wensen en budget.
Swahili and European Dishes, catering bedrijf in het West-Brabantse Putte, is opgericht door mij, Rebecca, met een enorme passie en liefde voor koken en heerlijke gerechten.

Zoals de naam van het bedrijf al zegt: wij kunnen ook heel goed Europese en/of Nederlandse gerechten maken. In de twintig jaar dat ik nu in Nederland woon heb ik mijn kookkunst en kennis van de Afrikaanse keuken uitgebreid met de Europese en meer specifiek met de Nederlandse keuken.

Elders op deze site vindt u de Afrikaanse en Europese menukaart, maar ik geef u hier alvast een voorproefje van de talloze Afrikaanse hapjes uit mijn land.

 

 

 

Woont u in de buurt van Putte of elders in het land en zoekt u een perfect verzorgde catering?
Kijkt u dan eens verder op deze site en neem contact met ons op via het contactformulier, of bel rechtstreeks met Rebecca via 0031(0)6 536 939 77.

U kunt eventueel ook een e-mail sturen naar Rebecca-swahili@outlook.comebecca-swahili@outlook.com.

Veel plezier op onze site!